Ana Sayfa Etiketler Cannes film festivali

Etiket: cannes film festivali

İlgi Alanı (The Zone of Interest) ve Kötülüğün Sıradanlığı

Jonathan Glazer, Martin Amis'in 2014 tarihli aynı adlı romanından uyarladığı İlgi Alanı’nda, Holokost'un karanlık tarihine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Karanlık Üzerine Öyküler: Yazgı, İtiraf ve Bekleme Odası

Zeki Demirkubuz’un sinematik üslubunun ön planda olduğu Karanlık Üzerine Öyküler: Yazgı, İtiraf ve Bekleme Odası üçlemesini inceledik.

Lars Von Trier: Sinemanın Kural Tanımaz Yönetmeni

Filmleriyle ses getiren, bağımsız sinemanın "aykırı" yönetmeni Lars Von Trier'in çocukluğu, sineması ve provakatif söylemleri hakkında yazdık.

Sararmış Yapraklar Film İncelemesi: Trajik Bir Aşk Hikayesi

Cannes Film Festivalinde prömiyerini yapan, Aki Kaurismäki'nin yazıp yönettiği Fallen Leaves (Sararmış Yapraklar)'in İzleyicilerini melankolik bir atmosferde, trajik bir aşk hikayesinin derinliklerine iniyoruz.

Grace Kelly: Hollywood’un Gerçek Prensesi

Bu yazımızda Hollywood'un unutulmayan efsanesi Grace Kelly'nin hayatını kısaca ele alacak ve oyunculuk kariyerinden prensesliğine kadar giden yolculuğuna eşlik edeceğiz.

2023’ün İzlenmesi Gereken 3 Yerli Filmi

2023’te izleme şansı bulduğumuz ve tüm sinemaseverler tarafından mutlaka görülmesi gerektiğine inandığımız yerli filmleri derledik.

No Hard Feelings: Son Zamanların En Keyifli Romantik Komedisi

Yönetmenliğini Gene Stupnitsky’ın üstlendiği “No Hard Feelings”, çocuk ebeveyn ilişkisini ve bu ilişkide yaşanan sorunların ortaya çıkarabileceği durumları bizlere tatlı bir mizahla anlatıyor.

Killers of the Flower Moon: Kurtları Bulmaya Çalışmak

21. yüzyılın en büyük yönetmenlerinden Martin Scorsese, yazar David Grann’in aynı isimli kitabından uyarladığı son filmi Dolunay Katilleri’nde karakter odaklı, kişisel ve çarpıcı bir anlatı sunuyor.

Aylardan Filmekimi: Filmekimi’nden Mutlaka İzlemeniz Gerekenler

Sinemaseverlerin her yıl heyecanla beklediği Filmekimi, bu yıl da dopdolu programı ile sonbaharla gelen yeni sezonu karşılıyor. 2023 Filmekimi programından mutlaka izlemeniz gereken filmleri sizler için derledik. Sinema salonlarında karşılaşmak üzere, şimdiden iyi seyirler!

Bir Zamanlar Anadolu’da Filminde Yatan Detaylar

"21. Yüzyılın 100 Harika Filmi" listesinde yer alan tek Türk filmi olma özelliğini taşıyan ve bizleri varoluşsal sorgulamalara iten Bir Zamanlar Anadolu'da filmindeki detaylara daha yakından bakalım.

Mutlu Beraberlik (1997) Filmi Üzerine: Wong Kar Wai Sineması

Sinemada ikinci yeni akımının öncüsü Wong Kar Wai sinemasın özelliklerini ve 1997 Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü kazandıran Mutlu Beraberlik filmi bir kuir aşk filmidir.

Danny Boyle Sineması: Hayatı Seçin

İrlandalı yönetmen Danny Boyle, sinemadan önce tiyatrolarda çalışıyordu. Trainspotting ile dünyaca ün kazanan Boyle, kısa sürede yaşayan bir efsaneye dönüştü.

One Fine Morning Film İncelemesi: Aşkı Hatırlamak

“One Fine Morning” hüzün dolu hayatların dinleyicisi yapıyor bizi. Kaybı, yeni aşkları ve unutulmayı tüm naifliği ile sunuyor. Mia Hansen-Løve’ın, yönetmen koltuğuna oturmasıyla en basit hikayeler bile saatlerce izlenmeye değer hale geliyor.

Sinema Tarihinin İlkleri

Sinema tarihinin kökleri, Lumière kardeşlerin 1895'te Paris'te gerçekleştirdiği ilk film gösterimiyle atıldı. Bu olay, sinemanın doğuşunu simgelerken teknoloji ve sanatın evriminde çığır açan bir dönüm noktasıydı.

Joyland Film İncelemesi: Bastırılmış Arzuların Öyküsü

“Joyland” her ne kadar bir kuir sinema yapımı gibi görünse de kesinlikle bundan daha fazlası. Bu film, toplumsal baskılar ile cinsiyet kalıpları altında ezilmiş ve buna hala direnmekte olan tüm insanların hikayesi.

Cannes 2023’ten İzlenmesi Gereken 10 Film

Sinema dünyasının en prestijli festivali olan Cannes Film Festivali’nin 76.sı, geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşti. Söylenti Dergi olarak katılma şansı bulduğumuz Cannes Film Festivali’nden en çok beğendiğimiz 10 film:

Boston Strangler: “Fiyonk” Şeklinde Ölüm

Bir şehir, bir cani ve gerçek hayatta birbirlerine yabancı 13 kader arkadaşı... Karşınızda okurken kanınızı dondurarak gerilimi zirveye taşıyan Boston Strangler filmi!

Ari Aster: Korku Sinemasının Rahatsızlık Veren Yönetmeni

Çağdaş korku sinemasının önde gelen isimlerinden biri olan Ari Aster, filmlerinde genellikle sıra dışı hikayeler anlatır ve izleyicileri rahatsız eden ve düşündüren deneyimler sunar. Ayrıca güçlü atmosferler, yoğun ve etkileyici görsel stil, dikkat çekici performanslar ve derinlikli karakter çalışmalarıyla tanınır.

Altın Palmiye En İyi Film Ödülünü Kazanan 10 Film

Altın Palmiye alan filmlerin bir klasik haline gelip yönetmenlerinin kült filmi olduklarını rahatça söyleyebiliriz. Bu noktada, En İyi Film Altın Palmiye’ye layık görülen unutulmaz filmler arasından 10 filmlik bir seçkiyi sizler için hazırladık.

Cannes Günlüğü: Birinci Gün

Söylenti Dergi sinema ekibimizin festival alanında bulunduğu Cannes Film Festivali’nin ilk gününden en güncel haberler.

Persepolis: Bu Dünya Gebe, İsyan Doğuruyor

Tarihin acılı yankılarının bucaklarca yankılandığı kadim İran topraklarında, küçük bir kız çocuğunun kadınlığa uzanan yolculuğu Persepolis'te gözler önüne serilir. Onun hikâyesi, kaosun ortasında ses çıkarma cesareti bulmanın, dayatıma meydan okumanın ve başkaldırının hikâyesidir.

Bong Joon-ho: Janr Sinemasının Dahi Yönetmeni

Parazit filmi ile tüm dünyaya adını duyuran ve yine Parazit ile “En iyi Yönetmen Oscar’ı” kazanan ilk Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho, Hollywood’un dikkatini çekmiş ve son yıllarda ilgi odağı olmuştur.

Petrov Grip Oldu: Absürt Bir Rus Bilmecesi

Petrov Grip Oldu, hafıza ile hayal gücü arasındaki sınırları iyice muğlaklaştırarak, Rusya’daki banal günlük yaşamı, ağır geçen bir gribin ateşinin getirdiği halüsinasyonlar eşliğinde gözler önüne seriyor.

Cannes 2023 Haberleri

Sinema dünyasının en önemli festivallerinden biri olan Cannes Film Festivali’ne sayılı günler kaldı! Bu sene 76.sı düzenlenecek festival ile alakalı güncel bilgileri sizin için derledik.

Yazgı: Kayıtsızlık İçinde Bir Hayat

Konusu gereği filmin sonunda seyirciye içsel bunalım yaratabilecek olan Yazgı, aslında hayatın anlamını bir bakıma sorgulamamızı sağlıyor. Başrolde ise bütün hayati hesaplaşmaları bitmiş olan Musa'yı görüyoruz.

Nuri Bilge Ceylan Sinemasına Dair İlginç Bilgiler

Uluslararası festivallerde aldığı ödüllerle dünya sinemasına izini bırakmış başarılı yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın sinemaya bakış açısını daha iyi anlamlandırmamız için filmlerinin perde arkasındaki ilginç detaylara gelin birlikte bakalım.

Feminist Hikâyeler Anlatan Filmler

Patriarkal düzene adeta başkaldırı niteliğinde olan, feminen bakış açısıyla cinsiyetçiliği yıkıp geçen filmleri sizler için listeledik.

Triangle of Sadness: Hicvetmenin Savurgan Hafifliği

Gücün yozlaştırdığı insanları ve bireyler arası sınıf çatışmalarını hicvederek yorumlayan Ruben Östlund'un, Altın Palmiye ödüllü son filmi Triangle of Sadness, seyirciyi grotesk bir anlatımla yakalıyor.

Haftalık Sinema Keşfi #21

Haftalık sinema keşfinde, Söylenti Dergi sinema editörleri sizler için beş film seçti. Filmlere dair detaylar yazımızda! Keyifli okumalar! ?

EO: Bir Eşeğin Gözlerinin Ardından İnsanlık

Görsel olarak çarpıcı EO, Polonya'da bir eşeğinin yürüyüşünü takip ederken etrafımızdaki dünyayı ve insanlığı en baştan ele geçiriyor. İnsanlığın en büyük güzelliklerinden ve zalimliklerinden bazılarına bu eşeğin büyük gözlerinin ardından izliyoruz.

Haftalık Sinema Keşfi #19

Haftalık sinema keşfinde, Söylenti Dergi sinema editörleri sizler için beş film seçti. Filmlere dair detaylar yazımızda! Keyifli okumalar!

7 Efsanevi Yönetmen ve 90’lar Sonrasından 7 Korku – Gerilim Filmi

En popülerlerden, şans vermeniz gerekenlere kadar 90'lar sonrası 7 önemli korku-gerilim filmi ve onların değerli yönetmenleri sizlerle!

Yol Film İncelemesi: Toplumsal Esaretin Hikayesi

Yılmaz Güney'in senaristliğini yaptığı film, Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye ödülünü kazanmıştır. Beş mahkumun hapishane izniyle özgürlüğüne kavuşması ile yaşananları çarpıcı biçimde gözler önüne seren filmi Yeniden Keşif kapsamında inceledik.

80. Altın Küre Adayları Belli Oldu!

Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin her yıl düzenlediği 80. Altın Küre adayları belli oldu. Oscar'ın habercisi olan ödüllerin adayları yazımızda!

Helena Bonham Carter: Sinemanın Gotik Kraliçesi

Çok yönlülüğe sahip, İngiltere'nin en yetenekli oyuncularından biri Helena Bonham Carter. Gelin gotik ve histerik rollerin kraliçesinin sinema dünyasına bıraktığı sağlam ayak izlerinin üstünden bir defa da birlikte geçelim.

Corsage İncelemesi: Özgürlük Yolunda Bir İmparatoriçe

Bir peri masalı olarak başlayan hayat hikayesi, katı bir sistemin içinde erkeğin varlığıyla kapana sıkışan, ama kendisinden ödün vermek istemediği için cehenneme dönüşen bir hayat yaşayan umutsuz bir kadının, şartlara rağmen isyan edişini anlatıyor.

Haftalık Sinema Keşfi #15

Haftalık sinema keşfinde, Söylenti Dergi sinema editörleri sizler için beş film seçti. Filmlere dair detaylar yazımızda! Keyifli okumalar!

Emir Kusturica Sineması: Yıldızların Altında Dans Eden Filmler

Emir Kusturica, filmleriyle Balkan Kültürünün acısını ve sevincini yansıtarak Uluslararası alanda birçok ödül kazanmıştır. Filmlerini görsel ve işitsel boyutuyla seyirciye aktaran yönetmen sinema dünyasına kült filmler kazandırmış olsa da politik duruşu ve söylemleriyle eleştirilerin odak noktası haline gelmiştir.

Ken Loach: Sosyalist Sinemaya İngiliz Bağımsız Sinemasından Bakış

Söylenti Sinema bu hafta Ken Loach sinemasını mercek altına alıyor. Loach, sinema sanatıyla ilgilenmeye başladığı 60’lı yıllardan beri işçi sınıfının sesi! Gelin, sinema sektörünün en solunu mesken tutan bu idealist yönetmene daha yakından bakalım!

Aralık Ayında Vizyonda Neler Var?

Aralık ayında vizyona girecek, merakla beklenen filmlerden bir seçki hazırladık. Keyifli okumalar.

Barton Fink: Gerçeküstü Bir Gerçeklik

Coen Kardeşlerin Barton Fink filmine dair, film okuması tadındaki detaylara yer verdiğimiz bu etkileyici filmi Yeniden Keşif kapsamında sizler için inceledik.

Mutlaka İzlenmesi Gereken Türk Sinema Klasikleri

Güldüren, düşündüren, hüzünlendiren zaman zaman da bu duyguların hepsini yaşatabilen, birbirinden güzel “İzlenmesi gereken Türk sinema klasikleri” listesini sizler için hazırladık.

Uzak Doğu Sinemasını Dünyaya Tanıtan Filmler

Uzak Doğu sinemasına dair öncü olan filmleri sizler için listeledik. 10 filmlik bu listeyi seveceksiniz.

Kurak Günler: Toplumsal Histerinin Ayak Sesleri Bunlar

''Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan yolculuğa çıkar ya da şehre bir yabancı gelir.'' Derin obrukların göz alıcılığı eşliğinde bir Türkiye profili çiziliyor. Emin Alper seyirciyi kalbinden vuruyor. Kurak Günler yılın en iyi yerli filmi!

Thomas Vinterberg: Güçlü Filmler

Orda bir sinema var çok uzaklarda! Danimarka sinemasının en önemli figürlerinden biri olan Thomas Vinterberg'in sinemasını mercek altına aldık.

Sick of Myself: İlgi Çekmek Adına Ne Kadar İleri Gidersiniz?

Ülkemizde ilk gösterimini Filmekimi kapsamında gerçekleştiren Sick of Myself, ilgi odağı olmak adına sınırları zorlayan bir kadın portresi çizerek bize kurban psikolojisinin popüler kültürdeki yerini sorgulatıyor.

Céline Sciamma: Feminist Sinema

Sinema dünyasına adım attığı ilk andan itibaren sade ve yalın anlatımıyla beyaz perdeye başyapıt niteliğinde kadın hikayeleri bırakan fransız yönetmen Céline Sciamma ve filmografisine gelin daha yakından bakalım.

Arakçılar: Garip Bir Aile Hikayesi

Hirokazu Koreeda'nın kendine özgü sinemasındaki 'Arakçılar' filmini sizler için anlattık. Keyifli okumalar.

Haftalık Sinema Keşfi #4

Haftalık sinema keşfinde, Söylenti Dergi sinema editörleri sizler için üç film seçti. Filmlere dair detaylar yazımızda! Keyifli okumalar!

Joachim Trier’in Oslo Üçlemesi

Söylenti Sinema bu kez radarına Trier'in Oslo Üçlemesini alıyor. Filmlerin detaylı incelemesine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Emin Alper Sineması: Çatışma Hikayeleri

Söylenti Sinema bu hafta Emin Alper'i mercek altına aldı. Yönetmenin filmlerine ve sinemasına dair ayrıntılara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Memoria Film İncelemesi: Sanrının Derinliği

Cannes Film Festivali'nde Jüri ödülü kazanan Memoria, metafizik, gizem ve oturaklı dokunuşlarıyla izleyiciyi insanın kendini tanıması üzerine bir yolculuğa çıkarıyor. Memoria şimdi MUBI'de!

Crimes of the Future: İçsel Yaratımlar

David Cronenberg imzalı Crimes of the Future; insan evriminin bir sonraki aşamasına, sanatın tanımına ve geleceğin cinselliğine dair pek çok konuya ışık tutuyor. Filmi sizler için inceledik.

Quentin Tarantino: Sinemanın Büyümeyen Çocuğu

Sinemanın şiddet ve kan dolu yönetmeni olarak bilinen ve sinema tarihine birden fazla kült film ekleyen Quentin Tarantino, ilk filmi Rezervuar Köpekleriyle büyük başarı elde etmiş ve sinemaya kendi tarzını yansıtarak "Tarantino Sineması" olgusunu ortaya çıkarmıştır.

Andrey Tarkovski: Şiirsel Sinemanın Öncüsü

Söylenti Sinema bu hafta, sinemanın yönünü değiştiren yönetmen Andrey Tarkovski'yi ağırlıyor. Unutulmaz yönetmeni sizler için mercek altına aldık.

The Tale of King Crab Film İncelemesi: Karanlık Bir Masal

Bugün okuyacağınız inceleme yazısı aslında bir film analizinden ziyade, İtalya’da bir kasabada anlatılan masallardan bir tanesi olacak. Bu, Luciano’nun hikayesi. Karanlık bir masal. Kral Yengeç Masalı filmini sizler için analiz ettik.

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır: Jim Jarmusch’un Dolanıklık Teoremi

Nostaljik filmlerde bu hafta, asırlar boyunca varlığını korumuş konulardan biri olan vampirleri, Jim Jarmusch’un objektifinden, kendi yazıp yönettiği efsanevi yapıtı ‘’Sadece Aşıklar Hayatta Kalır’’ filmiyle bir kez daha gün yüzüne çıkartıyoruz.

Elvis: Binayı Terk Etti! | Rock’n Roll’un Kralı’nın İnişli Çıkışlı Hayatı

Rock'n Roll'un Kralı'nın hayatının anlatıldığı filmde, Elvis'i dirilten Austin Butler'ın kusursuz performansıyla, izleyicide kışkırtıcı etkiler bırakan bir film izliyoruz. Elvis kanlı canlı karşınızda gibi hissedeceksiniz.

A Hero Film İncelemesi: Yarattığımız Kahramanlar

A Hero filminde yönetmen ahlaki meselelere, ressamın bir tabloyu inşa ederken gösterdiği itinalı fırça darbeleri gibi yaklaşıyor. Çaresizlik, çok çaresiz kalıyor bu filmde. Cannes'da Büyük Jüri Ödülü alan filmi sizler için analiz ettik.

Great Freedom Film İncelemesi: Baskıya Direnen Aşk

İkinci Dünya Savaşı sonrası Almanya'dayız. Eşcinselliğin suç, cinsel eğilimlerin hapis cezasına neden olduğu bir dönemde, bir adamın ''özgür aşk'' için yıllarca hapis yatmayı göze alışını izliyoruz. Great Freedom filmini sizler için inceledik.

Yılmaz Güney ve Devrimci Sinema Anlayışı

Devrimci Sinema anlayışının Türkiye'de yayılmasında Yılmaz Güney etkili bir rol oynamıştır. 6o darbesi sonrası siyasi, ekonomik, kültürel problemleri filmlerinde işleyen Güney, Genç Sinema topluluğuna Üçüncü Sinema kavramını tanıtmıştır.

The Innocents İncelemesi: Çocukluğun Masumiyetini Sorgulatan Ürpertici Bir Masal

İyi ve kötüyü masum çocukların gözünden analiz edebileceğiniz bir film The Innocents. Bir çocuğun kötülük yaparken ne kadar ileri gidebileceğine inanamayacaksınız. Sizler için inceledik.

Nuri Bilge Ceylan Sineması: Fotoğraf Karelerine Gizlenmiş Anlatımlar

Alışılagelmiş filmlerin aksine, sinemasal mekan kavramını kendi tarzıyla harmanlamış ve ortaya kusursuz bir fotoğraf karesini seyretme hissi veren filmler koymuştur. Nuri Bilge Ceylan'ın sinematografisini sizler için derledik.

Zeki Demirkubuz Filmografisi: Türk Sinemasının Aydınlık Yüzü

Filmlerinde bireyselliği ele alan Demirkubuz, bireylerin yaşadığı sıkıntıları, yoksunluğu, trajedileri işleyerek ortaya kusursuz karakterler çıkarır. Bazı önemli filmlerini sizler için derledik.

The Worst Person in the World İncelemesi: Yetişkinliğin Karanlık Evresine Atılan...

Julie'nin kaybolduğu sulardan yaşadıkça bir yol bulmaya doğru ilerlemesi, hayatın bir şekilde devam ediyor oluşuna tanıklık etmek, insanın kendi varoluşsal kimliğinde ufuk açıyor. The Worst Person in the World bu yıl başımıza gelen en iyi şeylerden biriydi.

Petite Maman İncelemesi: Anneler Gerçekten Ölür Mü?

Portrait of a Lady on Fire filmiyle tanınan Céline Sciamma, Petite Maman'da fantastik dokunuşlara gerek duymadan bizi sihirli bir dünyanın içine bırakıyor. Yas süreci ve büyümeye dair incelikli bir hikaye anlatıyor.

Benedetta Film İncelemesi: Rahibelerin Yasak Aşkı

Orta Çağ'ın affetmezliğinde geçen bu hikayede rahibelerin yasak aşkına tanıklık ediyoruz. Erotik gerilim ustası Paul Verhoeven'ın çektiği son filmi Benedetta'yı sizler için analiz ettik.

The French Dispatch: Sine-Masal Gerçeklik

1920'li yılların Fransa'sında geçen film, ''Fransız Postası'' isimli gazetenin üç farklı haberine odaklanıyor. Wes Anderson imzalı, yıldızlar geçidi olan bu filmi sizin için analiz ettik.

Annette: Karanlıkla Beslenen Sanat

İki performans sanatçısı, Güneş ve Ay gibi zıt iki sanat anlayışı, aşk, evlilik, doğum, kıskançlık, ölüm... Annette, karanlığın içinden özgürlüğü için yakarıyor. Filmi sizin için inceledik.

Titane: Metalin Dayanılmaz Çekiciliği

Bir kadının tokayla işlediği cinayetler, metal fetişi, arabadan hamile kalışı ve bir erkek olarak başkasının kimliğiyle yaşaması Titane filmini 2021'nin en şok edici filmi yapıyor.

Neon Şeytan: Tapınılan Kutsal Güzellik

Orijinal adı The Neon Damon olan filmin yönetmen koltuğunda Nicolas Winding Refn oturuyor. Elle Fanning'in başrolde olduğu filmde ona Keanu Reeves, Jena Malone ve...

Kalp Atışı Dakikada 120: Aşk, Dostluk, Aktivizm ve AIDS

120 Beats Per Minute (120 Bpm), Türkçe adıyla Kalp Atışı Dakikada 120, The Class ve Eastern Boys gibi filmleriyle dikkat çeken senarist ve yönetmen Robin...

Film Festivallerini Youtube’dan İzlemeye Hazır mısınız?

Diğer birçok endüstri gibi, film endüstrisi de devam eden küresel korona virüsü salgının sonuçlarını yaşamaya devam ediyor. Cannes Film Festivali gibi büyük etkinliklerin anlaşılacağı...

Sürgünde Sanat: “Üç Sütun Üstüne Kapkara Haykıran Puntolar”

Memleketim, memleketim, memleketim,  Ne kasketim kaldı senin ora işi Ne yollarını taşımış ayakkabım, Son mintanım da sırtımda paralandı çoktan, Şile bezindendi. Sen şimdi yalnız saçımın akında, Enfarktında yüreğimin, Alnımın çizgilerindesin memleketim, Memleketim, Memleketim... Türkiye...

“Ahlat Ağacı” Bize Ne Anlatıyor?

21. yüzyılın en önemli Türk yönetmenleri arasında olan, “Akademi” üyesi Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi “Ahlat Ağacı”; belki de Nuri Bilge’nin, kendisinin tüm yeteneklerini...

Kefernahum: Çocuk Gözünden Orta Doğu

''-Anne ve babamdan şikayetçiyim. +Anne ve babandan niçin şikayetçisin? -Beni dünyaya getirdikleri için.'' Kefernahum, Nadine Labaki'nin yönettiği Lübnan yapımı 2018 çıkışlı dram filmi. Aldığı ödüller: Cannes Film Festivali...

Bir Dostluk Hikayesi : Okja

28 Haziran 2017’de Netflix üzerinden yayınlanan Okja, dizilerinin kalitesiyle kendini kanıtlayan Netflix’in film konusunda da bir o kadar başarılı olduğunu gösteren yapımlardan biri. Film,...

Öne Çıkan Yazılar