Erhan Coral’ın “Şehirde Bir Başına” Sergisi Yapı Kredi bomontiada’da

Aycan Öztekin
Aycan Öztekin
"Her şey geçer. Ebedi olan sadece güçlü sanattır." -Théophile Gautier
spot_img

Fotoğrafçı Erhan Coral’ın “Şehirde Bir Başına” sergisi, Yapı Kredi bomontiada’da 10-31 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Coral, kendi kendini yetiştirmiş bir sokak fotoğrafçısı ve ağırlıklı olarak siyah-beyaz çekimler yapıyor. Öz geçmişinde kendisini bir şehir gezgini olarak tanımlıyor ve insanları en doğal hâlleriyle fotoğraflamayı sevdiğini belirtiyor.

Doğma büyüme İstanbullu olan sanatçı, İstanbul’un kültürel çeşitliliğinden etkilendiğini ve hobi olarak başladığı fotoğrafçılığın zamanla tutkusu hâline geldiğini de sözlerine ekliyor.

“Şehirde Bir Başına” sergisinden elde edilecek gelirler Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Sanatseverler, 10-31 Mayıs tarihleri arasında, Yapı Kredi bomontiada B Blok Akademi sergi alanında pazartesi hariç her gün 11.00-19.00 saatleri arasında sergiyi ücretsiz ziyaret edebilir.

Coral’ın eserlerini paylaştığı Instagram sayfasından fotoğrafçının diğer eserlerine de ulaşabilirsiniz.

spot_img

Yorum Yap

Yorum girişi yapınız.
Adınızı girin

spot_img

Valide-i Muazzama : Mahpeyker Kösem Sultan

Naib-i saltanat unvanıyla Osmanlı İmparatorluğu'nu yaklaşık 30 yıl yöneten Mahpeyker Kösem Sultan, attığı adımlarla hanedanın kaderine yön vermiştir.

Hafıza Mekanları: Anıtların Psikolojik ve Toplumsal Etkileri

Anıtlar, toplumsal hafızayı korur ve kimliğimizi inşa eder. Kolektif hafıza ve kültürel aktarımın dönüştürücü gücüdür.

Eşeği Saldım Çayıra – Kazak Abdal | Şiir İncelemesi

Kazak Abdal hayatı ve bilinen şiirlerinden olan Eşeği Saldım Çayıra eserinin incelemesi.

Twinless Film İncelemesi: İki Yalnız, Bir Kayıp

Başrolde Dylan O'Brien'ın yer aldığı kayıp, yalnızlık, bağ kurma arayışı, yas süreci üzerine dokunaklı bir film olan Twinless film incelemesine göz atın.

Alice in Borderland 3. Sezon İncelemesi: Neden Beklentiyi Karşılayamadı?

Alice in Borderland dizisinin 3. sezonun her oyununda Chishiya'nın zekâsını arayıp, Aguni'nin fedakârlığını andık diyebilirim. 

Evrensel Duygular: Anlamadan da Hissedeceğiniz 8 Şarkı

Dili fark etmeksizin ruhunuza dokunan, evrensel duygusal taşıyan 10 şarkıyı keşfedin. Melodik parçalarla hazırladığımız liste, her anınıza eşlik edecek!

Viktoryen Dönemde Kadın İmgesi: “Evdeki Melek”

Viktoryen dönemde ‘Evin Meleği’ ideali, kadını fedakâr ve itaatkâr bir role hapsetti. Gilman ve Woolf bu miti sorgulayarak özgür kadının sesini aradı.

Jane Austen ve Aşkın Sosyal Eleştirisi

Jane Austen, romanlarında aşkı sadece romantik bir duygu olarak değil; statü ve kadınların konumu üzerinden ele alarak dönemin evlilik anlayışına eleştirel bir bakış atar.

Shirley Jackson’ın Amerikan Gotik Edebiyatındaki Yeri

Shirley Jackson, Amerikan gotiğine modern bir ses getirmiş ve kalıcı bir iz bırakmıştır.

Amerikan Edebiyatında 4 Yalnız Kahraman

Amerikan edebiyat tarihinin en önemli temsilcileri haline gelmiş kahramanlarımızın ne kadar soyutlanmış bireyler olduğunu farketmiş miydiniz?

Editor Picks