Geçmişte karşımıza “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır, Kıyı Kitabı, İç kitabı, Ne Anlatayım Ben Sana Düğümlere Üfleyen Kadınlar” gibi kitaplarla karşımıza çıkan aynı zamanda yazar kimliğinin yanında gazeteci kimliğine de sahip Ece Temelkuran’ın yeni kitabı “Bu da Geçer” Everest Yayınları’ndan çıktı!
En son Can Yayınları etiketiyle kitaplarını okuduğumuz başarılı yazar, adını bildiğimiz, duyduğumuz veyahut okuduğumuz diğer birçok kitapla 2021 itibariyle artık Everest Yayınları’nda!
Hoşbulduk! https://t.co/7AoP1rEFS9
— Ece Temelkuran (@ETemelkuran) December 26, 2020
Birçok ödüle sahip olan ve yazdıklarıyla büyük beğeni toplayan başarılı yazar Ece Temelkuran geçtiğimiz haftalarda attığı bir tweet ile hem Everest Yayınları’na geri döndüğünün hem de yeni kitabının matbaadan çıktığının müjdesini vermişti. Bu müjde okurları tarafından ilgiyle karşılandı.
Matbaadan bu akşam çıktı. Yakında göreceksiniz etrafta. Seversiniz umarım, çünkü hepimiz bugünlerde o türküdeki gibi yaşıyoruz: “Bu da gelir, bu da geçer.” İçinizi ferah tutun, beraber geçireceğiz bugünleri. pic.twitter.com/dygDQsBbtm
— Ece Temelkuran (@ETemelkuran) December 17, 2020
Yazar’ın yeni kitabı olan “Bu da Geçer” deneme türünde kaleme alınmış, kitabın grafikerliğini ise Umut Pehlivanov üstlenmiş. Kitabın arka kapağında yer alan tanıtım pasajı ise oldukça etkileyici;
… Ben seni düşünüyorum yazarken. Seni içtenlikle düşünüyorum. Sözcüklerden bir sevgi olanağı doğmasını düşünüyorum. Bunun beni kurtarmasını ya da seni…
Sen ve ben sevgili okur son on yıldır -ki bu on yıl önümüzden gitti- dedik ki, “Bu da geçer.” Birileri hep karşılık verdi, “Böyle diye diye ömür geçti” Eh, orası da doğru. Peki o zaman ne yapmalı bu ömürle?
Ece Temelkuran’ın yeni kitabı olan “Bu da Geçer” artık raflarda yerini aldı. Dilerseniz çeşitli kitabevlerinden kitabı temin edebilirsiniz!



